Skip to main content

Nieuws kinderdagverblijf

Onze buitenspeeldag was een succes!

Onze eerste poging in april viel letterlijk in het water, maar deze keer ging het wel goed!  De kinderen vonden het super leuk.  In de voormiddag deden we wat activiteitjes, in de namiddag was er een heuse peuterpicknick!

Deze buitenspeeldag was meteen het startschot van onze werkgroep "herinrichting tuin" want wij hebben grootse plannen ... To be continued :-)

Beschikbare plaatsen: vanaf 5 januari 2026

Er zijn plaatsen vrij vanaf 5 januari 2026.  Om een plekje te reserveren vragen we om telefonisch contact (011/21.21.15) op te nemen, zodat we een afspraak kunnen inplannen.  

Wij hebben een webshop!

Zo leuk! Surf naar https://www.trooper.be/lente-verkoop-de-ukkies.

Je kan nog t.e.m. 3 mei een bestelling plaatsen.  Bestellingen kunnen afgehaald worden in het kinderdagverblijf vanaf 13 mei.

Doel? Een grondige make-over van onze pauzeruimte … Omdat we het belangrijk vinden dat onze medewerkers zich maximaal kunnen ontspannen tijdens hun middagpauze. 

Als dit project goed loopt, hebben we nog andere ideetjes voor in de toekomst, bv het herinrichten van onze binnentuin.

Dankjewel aan iedereen die een aankoop doet!

Bezoek van de Paashaas

De Paashaas kwam op bezoek in het kinderdagverblijf.  Een traditie die nieuw leven werd ingeblazen!  En maar eitjes rapen :-)

21 maart: Wereld Downsyndroomdag

Op 21 maart is het internationaal Wereld Downsyndroomdag!  Wij toonden onze betrokkenheid en steun aan mensen met syndroom van Down door 2 verschillende sokken te dragen #steunkousen.

Bednet: pyjamadag bij de Ukkies

Op 15 maart 2024 was het de 9de editie van de Bednet Pyjamadag! Die dag staken we alle zieke leerlingen een hart onder de riem door in onze pyjama naar De Ukkies te komen. 

Nieuw! Onze snoezelruimte

Sinds juli 2023 nemen we officieel onze snoezelruimte in gebruik!  Hier kunnen kindjes eventjes komen spelen of knuffelen in een prikkelarme ruimte.